Om Jesper

Informationer

Med 28 år i konsulentbranchen har jeg mange års erfaring med at løse opgaver, der har salget som omdrejningspunkt, og jeg har hjulpet op til flere virksomheder med at løfte deres salg med mere end 20%. Jeg har i 2020 opnået en GROW2 Certificering i coaching, som er akkrediteret af International Coaching Federation, hvilket betyder, at jeg mestrer udviklingen af den enkelte medarbejder gennem en-til-en coaching på topledelses-, mellemleder- og operationelt niveau, både lokalt og globalt. Det betyder også, at jeg har en unik evne til at forstå kortsigtede og langsigtede målsætninger og udviklingsbehov.

I konsulentbranchen har jeg ydermere gennem årenes løb tilegnet mig kompetencer indenfor blandt andet ledelse, kunderådgivning, salgsudvikling, Business Games, undervisning, formidling, forhandling og rekruttering. Jeg valgte efter 8 år som senior konsulent at etablere egen virksomhed, hvilket betyder, at jeg også har dybdegående erfaring med opstart og opbygning af virksomheder, udvikling af produkter som f.eks koncepter i ledelse, salg, konflikthåndtering, personlig gennemslagskraft, team udvikling og loyalitets målinger.

Min tilgang til mine arbejdsopgaver er præget af stort engagement og ansvar. Jeg er ydmyg overfor de opgaver, jeg skal løse, og gør en dyd ud af at fortælle kunderne det, de har brug for at høre, i stedet for det, de kunne tænke sig at høre. Jeg er en ildsjæl, der trives godt i et arbejdsmiljø, hvor der er frihed under ansvar, fleksibilitet og mulighed for indflydelse.

Udvikling som flytter bundlinje:

Certificeret i følgende:

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse.
Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.