Referencer

"

Jesper har været benyttet, som ekstern konsulent for salgskorpset. I den forbindelse har han været fremragende til at gøre den enkelte opmærksom og bevidst om alle salgets og rådgivningens faser. Udbytterne og fordelene bliver tydeliggjort og belyst for kunderne. Det har på kort sigt vist sig utrolig brugbart i praksis og ikke udelukkende i teori. Såvel kunder og kolleger vil mærke en forskel på ageren og spørgeteknikker efter dialogen. Stor ros til Jesper skal der lyde herfra.

- Exam. Erhvervsassurandør

"

Jeg har haft fornøjelsen at yde et lille bidrag til et af Jespers længerevarende projekter, og det var tydeligt, at hans store engagement og evne til at motivere har haft stor betydning for kunden. Det kunne ses, ikke blot resultatet af den virksomhedsmåling, jeg stod for, men også af den måde, som ledergruppen tog imod Jesper på. Målingen viste tydelig fremgang på alle punkter, og det var en fornøjelse at se hvordan Jesper trænger igennem og flytter grænser – med indlevelse og humor.

- Process Management Consultant

"

Der kom gang i både hjernecellerne og lattermusklerne, da Jesper Boye præsenterede mødedeltagerne for, hvordan de kan blive bedre til at samarbejde og fordele arbejdet i foreninger, oplevelsesklubber og på kontorerne. Ved hjælp af øvelser, test og en meget engageret formidler, fik publikum inspiration til bedre at forstå sig selv og andre. For eksempel lærte de, at der er stor forskel på, hvorvidt man er en såkaldt entusiast, der gerne vil øve indflydelse og overbevise andre; en praktiker, der for alt i verden gerne vil opnå et resultat; en supporter, der frem for alt søger samarbejde; eller en analytiker, der har fokus på kvalitet og præcision. Jesper Boyes budskab var, at den bedste gruppesammensætning rummer et godt miks af alle fire profiler. Tænk over det, så kan I blive endnu bedre til at samarbejde, sagde Jesper Boye, hvis budskab gik rent ind hos deltagerne.

- Red Barnets landsmøde

"

Efter at have gennemført MPAprofil testen, som hurtigt blev fulgt op med et face to face møde, må jeg bare sige tak for et inspirerende, professionelt og dybdegående forløb, hvor mine forventninger blev mere end indfriet. Jeg håber at flere vil benytte sig af denne mulighed. Jeg har i hvertfald fået en spændende profilanalyse, som jeg helt sikkert vi bruge i fremtiden.

- Solution Business Mananger

"

Jeg har brugt Jesper op til flere gange i forbindelse med lederudvikling af min teamleder. Jesper har hver gang udviklet et personligt, målrettet kursus, som lige præcis har passet til vores udfordringer. Forløbet har altid været professionelt med fokus på mine udfordringer, firmaets kultur og hvordan vi når det endelige mål.

- Logistic Manager

"

Mange tak for en rigtig, rigtig god dag! Du ramte lige plet med det jeg gerne ville have. Vi har snakket meget om det hele fredags og der er helt klart mange, der har fået meget at tænker over. Det var utrolig spændende og meget godt tilrettelagt. Enkelt og logisk. Jeg glæder mig meget til at alle kommer i gang med at arbejde med de værktøjer vi har fået. Jeg vil helt klar anbefale kurset til kollegaer.

- Indehaver, Tandlæge

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse.
Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.